Stort tack till alla som redan stöttar oss på vår resa mot världseliten inom 49er FX!

Kanske vill du också vara en del av vår satsning? Tveka inte på att höra av dig till [email protected]

Björklund bygg är ett familjeägt företag som lägger vikt vid detaljer och där du som kund står i fokus. De passar perfekt in i teamet då de precis som vi alltid strävar efter att utvecklas!

Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag som är verksamt inom hela bygg- och förvaltningsprocessen. Deras breda kompetens och stora utbud av tjänster gör att de kan erbjuda kundnära helhetslösningar genom hela processen. Deras medarbetare erbjuder tillsammans med medkonsulter och entreprenörer en helhetslösning som bidrar till ett mer hållbart byggande.

Intellego Stockholm AB är ett byggföretag verksamma i Stockholm och erbjuder bland annat tillbyggnad, ombyggnad och renovering.

Panasonic

Panasonic är officiell sponsor av OS och kommer att vara på plats i Tokyo 2020. Vi är oerhört stolta över att få möjlighet att använda Panasonics kamera- och videoutrustning för att dokumentera vår resa.

GoldLife

Goldlife är webbyrån som vi inte skulle klara oss utan. Förutom utveckling av själva hemsidan har vi fått hjälp med att automatisera alla våra digitala flöden. Det gör att vi kan berätta för dig om alla våra utmaningar och segrar men ändå ha tid till träning både i gymmet och ute på vattnet.

JFK event är en liten Stockholmsbaserad kommunikationsbyrå med stort hjärta. Vännerna på JFK är proffs på möten och älskar social kommunikation.

 

Jonas Borg är fotografen med många eminenta kunder, både Kungahuset och Sveriges Olympiska Kommité, som står bakom våra bilder och filmklipp. Vi älskar Jonas för att han alltid fångar det rätta ögonblicket och förmedlar både den glädje och spänning som vi upplever ute på vattnet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search