Säsongen 2018

Säsongen 2018 ska vi göra till den bästa hittills! Vi har mer träning och flera tävlingar inplanerade än någonsin förut. Nu kör vi!

Försäsong

Träningen drar igång i Wales i november 2017. I två omgångar åker vi dit på 1,5-2 veckor vardera för att göra grundjobbet i båten inför säsongen. Sedan väntar några veckor av intensivare fysträning i december.

Vi startar sedan 2018 med att åka ner till Vilamoura i Portugal för att fortsätta med träningen på vattnet. Förhoppningsvis får vi lite mer värme än i Wales och kan få många kvalitativa timmar på vattnet! Vi kommer vara där i två omgångar, först några veckor i januari och sedan några veckor i februari.

I slutet på mars väntar första regattan för säsongen- Princes Sofia Trophy på Mallorca. Innan dess lägger vi några veckors träning på plats i Palma de Mallorca.

Sommar 2018

Vi inleder sommaren med att segla Kieler Woche i Tyskland. Efter det kommer vi lägga all vår tid på träning i Aarhus, Danmark inför VM.

VM går 4-11 Augusti och här kommer de första nationsplatserna till OS att delas ut. Detta gör VM till den viktigaste regattan innan OS och vi ska göra allt för att toppa formen fram tills dess!

Efter VM väntar ett Junior VM i Marseille, Frankrike. Självklart åker vi dit med guld i sikte!

För att läsa om tidigare säsonger kika in på bloggen eller kolla in våra resultat hittills!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search